MIDDAG MENY fra 16 til 20

SMÅRETTER

SÅNN SURDEIGSBRØD

Serveres med hjemmelaget pâté, sylteagurk og rødbeter

(gluten, laktose)

119,-

FRIES

Chili aioli og salsa

(egg)

129,-

FALAFEL vegansk

Hjemmelaget falafel, hummus, kikertchips, syltet rødløk og nanbrød

(gluten)

159,-

LAKS CRUDO

Grønn kiwisaus, fennikel, reddik og sprøstekt purreløk

(fisk)

159,-

GRAVET COMBO

Gravet laks med dillkrem, gravet hval med rødbetkrem, gravet rein med soppkrem. Serveres med surdeigschips

(gluten, laktose, seenep, fisk)

159,-

DIRTY FRIES 

Andeconfit, trøffelaioli, jalapeños og parmesan

(laktose, egg)

189,-

SUPPE

Kokkens utvalg av ukens rett

Sjekk tavelen for chefs special eller spør din servitor

HOVEDRETT

TORSK FRA NORD NORGE

Torsk, erte puree, potet, gulrot, seleri rot og saffron valoute

(gluten, laktose, fisk, skalldyr)

319,-

STEAK FRITES

Medium stekt ytrefilet, frites og peppersaus

(gluten, laktose, sennep, egg)

339,-

FLATBIFF AV REIN

Medium rare flatbiff av rein, rotmos, rot grønnsaker, sopp, rosenkål og vilt saus

(laktose, sennep)

389,-

BURGER SERVERES MED FRIES

SÅNN BURGER

Angus biff, chili aioli, cheddar, gouda, løkkompott, salat, tomat og sylteagurk

(gluten, laktose, sennep, egg)

249,-

ANDE BURGER

Andeconfit, trøffelaioli, ruccola, løkkompot, sprøstekt løk og brie

(gluten, laktose, sennep, egg)

269,-

 Feeling Hungry?