MIDDAG MENY fra 16 til 20
SMÅRETTER
SÅNN SURDEIGSBRØD
Serveres med hjemmelaget pâté, sylteagurk og rødbeter
(gluten, laktose)
119,-
FRIES
Chili aioli og salsa
(egg)
129,-
FALAFEL vegansk
Hjemmelaget falafel, hummus, kikertchips, syltet rødløk og nanbrød
(gluten)
159,-
LAKS CRUDO
Grønn kiwisaus, fennikel, reddik og sprøstekt purreløk
(fisk)
159,-
GRAVET COMBO
Gravet laks med dillkrem, gravet hval med rødbetkrem, gravet rein med soppkrem. Serveres med surdeigschips
(gluten, laktose, seenep, fisk)
159,-
DIRTY FRIES
Andeconfit, trøffelaioli, jalapeños og parmesan
(laktose, egg)
189,-
SUPPE
Kokkens utvalg av ukens rett
Sjekk tavelen for chefs special eller spør din servitor
HOVEDRETT
TORSK FRA NORD NORGE
Torsk, erte puree, potet, gulrot, seleri rot og saffron valoute
(gluten, laktose, fisk, skalldyr)
319,-
STEAK FRITES
Medium stekt ytrefilet, frites og peppersaus
(gluten, laktose, sennep, egg)
339,-
FLATBIFF AV REIN
Medium rare flatbiff av rein, rotmos, rot grønnsaker, sopp, rosenkål og vilt saus
(laktose, sennep)
389,-
BURGER SERVERES MED FRIES
SÅNN BURGER
Angus biff, chili aioli, cheddar, gouda, løkkompott, salat, tomat og sylteagurk
(gluten, laktose, sennep, egg)
249,-
ANDE BURGER
Andeconfit, trøffelaioli, ruccola, løkkompot, sprøstekt løk og brie
(gluten, laktose, sennep, egg)