Om Oss


Café Sånn, etablert i 2006 med en enkelt oppgave, å være din destinasjon for å starte dagen med en perfekt kopp kaffe og avslutte den med et forfriskende glass øl. Kaffen våres er nøye håndlaget med unike kaffebønner av våre dyktige baristaer, akkompagnert av ferskt bakte bakverk laget internt.

I tillegg til våre kaffetilbud er Café Sånn også stolt av vår hjemmelagde matmeny, perfekt for å nyte en avslappet lunsj med dine kjære. Hvert rett fra vårt kjøkken er nøye forberedt for å sikre høyeste kvalitet.

Når dagen blir til kveld, forvandles Café Sånn til en livlig bar som serverer et omfattende utvalg av unike øl fra hele verden, samt viner og vår eget signatur-cocktailer som garantert vil pirre smaksløkene dine. Dans natten bort på dansegulvet til fengende toner eller groove til beatsene fra en live DJ hvis du er heldig.

Vi er overlykkelige over å ønske deg velkommen til vår kafé, som vi stolt kaller vårt hjem. Kom og opplev varmen, gjestfriheten og de unike tilbudene fra Café Sånn. 

Med vennlig hilsen, Café Sånn.


FAQ

1. Hvor ligger Cafe Sånn?

Vi ligger i Kulturhuset, Erling Bangsunds plass 1, 9008 Tromsø

2. Åpningstider for Cafe Sånn

Mandag: 11 AM–12:30 AM (Kjøkken 6 PM)
Tirsdag: 11 AM–12:30 AM (Kjøkken 6 PM)
Onsdag: 11 AM–1 :30AM (Kjøkken 6 PM)
Torsdag: 11 AM–1 :30AM (Kjøkken 6 PM)
Fredag: 11 AM–2:30AM (Kjøkken 6 PM)
Lørdag: 12 PM–2:30 AM (Kjøkken 5 PM)
Søndag: Stengt

3. Catering

 Cafe sånn tilbyr cateringtjenester der du kan nyte deilige retter med enten venner eller familie. Vi kan være behjelpelig som cateringleverandør for arrangementer, og vi ber om at du gir oss følgende detaljer:

  • Type mat du ønsker for arrangementet
  • Antall deltakere på arrangmentet
  • Dato og tidspunkt for arrangementet

Din tilbakemelding vil hjelpe oss med å lage en skreddersydd cateringplan som oppfyller dine krav. Vennligst kontakt oss så snart som mulig for å diskutere dine cateringbehov og avklare detaljene.

4. Leie Lokale

Vår lokale tilbyr en koselig og imøtekommende atmosfære, perfekt for en rekke arrangementer, inkludert personalfester, møter, workshops og mer. Vi har plass til over 150 gjester sittende, ca.300 stående plasser,  og vårt erfarne team er kjent for å levere førsteklasseservice for å sikre et vellykket arrangement.

I tillegg til lokalutleie, tilbyr vi også et omfattende utvalg av deilig mat- og drikkealternativer som kan tilpasses etter dine krav. Vårt erfarne kulinariske team kan lage en skreddersydd cateringplan som passer til dine preferanser og budsjett.

Vi vil gjerne gi deg mer informasjon om våre lokaleutleiealternativer, mat- og drikkealternativer, samt priser og detaljer. Ikke nøl med å kontakte oss for å diskutere dine arrangementkrav og utforske hvordan vi kan gjøre ditt arrangement minneverdig.

5. Serverer dere gluten-/laktosefrie alternativer?

Vennligst informer våre servitører om eventuelle allergier eller kostrestriksjoner før du bestiller mat. Din sikkerhet er vår prioritet. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bekymringer.

Spesiell takk til 

Cafe Sann er beæret over å samarbeide med Mydland, vår kjøttsupplier. Vårt samarbeid gjør det mulig for oss å lage uovertrufne retter ved å bruke deres førsteklasses kvalitetskjøtt, og levere en overlegen spiseopplevelse for våre verdsatte kunder.

Cafesånn, som ligger inne i det livlige Kultur Huset, er ditt ideelle reisemål for forfriskninger før forestillingen. Vårt partnerskap med Kultur Huset sikrer at du kan nyte deilige drikker og mat, som perfekt legger grunnlaget for ditt neste minneverdige show eller fartsfylte aktivitet.

Cafesånn samarbeider stolt med Mack, Tromsøs lokale bryggeri, for å tilby et mangfoldig utvalg av anerkjente lokale øl. Bli med oss for en autentisk smak av Tromsøs beste øl sammen med din spiseopplevelse.

Kontakt oss

Cafe Sånn

Kulturhuset, Erling Bangsunds plass 1, 9008 Tromsø

941 31 777

post@cafesann.no

@cafesann