Online reservasjon

Bestill reservasjon på et passende tidspunkt. Vi vil bekrefte reservasjonen din via e-post.

FAQ

1. Hvor ligger Cafe Sånn?

Vi ligger i Kulturhuset, Erling Bangsunds plass 1, 9008 Tromsø

2. Åpningstider for Cafe Sånn

Mandag: 11 AM–12:30 AM (Kjøkken 6 PM)
Tirsdag: 11 AM–12:30 AM (Kjøkken 6 PM)
Onsdag: 11 AM–1 :30AM (Kjøkken 6 PM)
Torsdag: 11 AM–1 :30AM (Kjøkken 6 PM)
Fredag: 11 AM–2:30AM (Kjøkken 6 PM)
Lørdag: 12 PM–2:30 AM (Kjøkken 5 PM)
Søndag: Stengt

3. Catering

 Cafe sånn tilbyr cateringtjenester der du kan nyte deilige retter med enten venner eller familie. Vi kan være behjelpelig som cateringleverandør for arrangementer, og vi ber om at du gir oss følgende detaljer:

  • Type mat du ønsker for arrangementet
  • Antall deltakere på arrangmentet
  • Dato og tidspunkt for arrangementet

Din tilbakemelding vil hjelpe oss med å lage en skreddersydd cateringplan som oppfyller dine krav. Vennligst kontakt oss så snart som mulig for å diskutere dine cateringbehov og avklare detaljene.

4. Leie Lokale

Vår lokale tilbyr en koselig og imøtekommende atmosfære, perfekt for en rekke arrangementer, inkludert personalfester, møter, workshops og mer. Vi har plass til over 150 gjester sittende, ca.300 stående plasser,  og vårt erfarne team er kjent for å levere førsteklasseservice for å sikre et vellykket arrangement.

I tillegg til lokalutleie, tilbyr vi også et omfattende utvalg av deilig mat- og drikkealternativer som kan tilpasses etter dine krav. Vårt erfarne kulinariske team kan lage en skreddersydd cateringplan som passer til dine preferanser og budsjett.

Vi vil gjerne gi deg mer informasjon om våre lokaleutleiealternativer, mat- og drikkealternativer, samt priser og detaljer. Ikke nøl med å kontakte oss for å diskutere dine arrangementkrav og utforske hvordan vi kan gjøre ditt arrangement minneverdig.

5. Serverer dere gluten-/laktosefrie alternativer?

Vennligst informer våre servitører om eventuelle allergier eller kostrestriksjoner før du bestiller mat. Din sikkerhet er vår prioritet. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bekymringer.

Kontakt oss

Cafe Sånn

Kulturhuset, Erling Bangsunds plass 1, 9008 Tromsø

941 31 777

cafesann@gmail.com

@cafesann