Øl Meny

Vennligst velg din foretrukne ølstil for personlige anbefalinger.


Øl på tapp gir deg gleden av fersk øl rett fra kranen til din favoritt-ølstil. Vi oppdaterer jevnlig vårt utvalg på kranen. Vennligst se nedenfor for hva vi har tilgjengelig i dag.        


Øl med toppgjæring og en betydelig andel hvete i maltoppskriften, som tilbyr en karakteristisk forfriskende og frisk smaksprofil. Perfekt for de som setter pris på en bryggetradisjon med fokus på hvete.


Ingefærøl, infusert med ingefærsmaker, og sider, infusert med forskjellige frukt-kombinasjoner, er søte og lettdrikkelige alternativer. Perfekt for de som søker en forfriskende og smakfull drikke med en unik vri.


Lager og pilsner er nøye håndverket gjennom kontrollert "lagering", noe som resulterer i lette og forfriskende smaker, perfekt for de som setter pris på et mer avslappet tempo


IPA, en humle-sentrisk ølstil som fremhever de sterke smakene av humle. Beryktet for sin bitterhet og dristighet, er IPA et foretrukket valg blant humleentusiaster og ølkonnoisseurer.                   


Byvinsøl er en høyalkohol, maltfremtredende ale med rike smaker av mørke frukter og karamell. Farmhouse eller Saison er en rustikk, krydret ale med fruktige toner, med røtter i belgiske og franske gårdshus-bryggetradisjoner.


En visuelt tiltalende og lettdrikkelig øl som passer perfekt for førstegangsdrikkere. Frisk, balansert og forfriskende, det er et herlig valg for både nybegynnere og entusiaster.      


Et lysfarget øl med en humle-fremtredende profil og en maltaktig undertone, kjennetegnes av sin tørrhet og moderate alkoholinnhold på 4-6% vol. Et klassisk valg for de som setter pris på balanserte smaker i bryggene sine.


Frukt- og surøl er syrlige ølstiler med smaker som oppnås gjennom frukt eller surhetsregulerende midler. De tilbyr en unik smaksopplevelse, som kan variere fra forfriskende til intenst surt, for eventyrlystne øldrikkere.


Kjent for fokus på malt og fruktige gjærsmaker, tilbyr de et spekter av stiler. Dobbel (6-7,5%), Trippel (7-10%) og Quad (11%) gir en rik kompleksitet for den kresne ganen.                   


Stout og portere, mørke øl med hint av sødme, røykaktighet, kaffe og sjokolade. Med en alkoholprosent som varierer fra 4-12% vol, tilbyr disse rike bryggene komplekse smaker som passer perfekt til kraftige måltider.


Rødbrune og mørke ale er ølstiler der maltet kommer frem, med rike smaker som ofte inkluderer noter av karamell, toffee og ristet malt. De er kjent for sin dype, mørke farge og komplekse smaksprofil.


NOT WHAT YOU LOOKING FOR?

New beers are on the way