LUNSJ MENY fra 11 til 16
SMÅRETTER
SÅNN SURDEIGSBRØD
Serveres med hjemmelaget pâté, sylteagurk og rødbeter
(gluten, laktose)
119,-
FRIES
Chili aioli og salsa
(egg)
129,-
FALAFEL vegansk
Hjemmelaget falafel, hummus, kikertchips, syltet rødløk og nanbrød
(gluten)
159,-
LAKS CRUDO
Grønn kiwisaus, fennikel, reddik og sprøstekt purreløk
(fisk)
159,-
GRAVET COMBO
Gravet laks med dillkrem, gravet hval med rødbetkrem, gravet rein med soppkrem. Serveres med surdeigschips
(gluten, laktose, seenep, fisk)
159,-
DIRTY FRIES
Andeconfit, trøffelaioli, jalapeños og parmesan
(laktose, egg)
189,-
SALATER
FALAFEL SALAT kan være vegansk
Hjemmelaget falafel, salat, agurk, cherrytomat, syltet rødløk, feta, basilikumolje, tahinidressing.
Serveres med nanbrød og hummus
(gluten, laktose)
239,-
KYLLING CURRY SALAT
Kylling, salat, agurk, cherrytomat, syltet rødløk, mozzarella, basilikumolje og currydressing
(laktose, sennep)
249,-
THAI BIFF SALAT
Medium stekt ytrefilet, salat, agurk, cherrytomat, syltet rødløk og thaidressing
(laktose, sennep, fisk)
269,-
EGG
OMELETT kan være vegetar
Skinke, ost, salat, cherrytomat, syltet rødløk, basilikumolje. Serveres med hjemmelaget brød og butter
(gluten, laktose)
209,-
SMØRBRØD SERVERES MED FRIES
KYLLING SANDWICH
Kylling, bacon, chili aioli, salat, tomat, syltet rødløk, rød pesto og balsamico reduksjon
(gluten, laktose, sennep, egg)
219,-
REUBEN SANDWICH
Brisket, rosa saus, sauerkraut, salat og raclette
(gluten, laktose, sennep, egg)
239,-
PORCHETTA SANDWICH
Porchetta, trøffelaioli, fennikel, coleslaw og parmesan
(gluten, laktose, sennep, egg)
239,-
BURGER SERVERES MED FRIES
SÅNN BURGER
Angus biff, chili aioli, cheddar, gouda, løkkompott, salat, tomat og sylteagurk
(gluten, laktose, sennep, egg)
249,-
ANDE BURGER
Andeconfit, trøffelaioli, ruccola, løkkompot, sprøstekt løk og brie
(gluten, laktose, sennep, egg)
269,-
SUPPE
KREMET FISKESUPPE
Laks, torsk, reker, gulrot, potet, sellerirot, fennikel. Serveres med brød og smør
(gluten, laktose, selleri, fisk, skalldyr)
269,-
SUPPE
Kokkens utvalg av ukens rett
Sjekk tavelen for chefs special eller spør din servitor